Fotograaf gezocht? Gebruik het platform Fotograaf Huren!

Fotograaf huren, het recent gelanceerde platform voor het zoeken en boeken van een professionele fotograaf door heel Nederland, groeit snel. Geen wonder want het platform is het nieuwste en meest moderne middel om een fotografen door heel Nederland te zoeken. Je zoekt snel en eenvoudig en de resultaten zijn transparant en overzichtelijk. Iedere aangesloten fotograaf heeft een fraaie persoonlijke profielpagina met korte introductie, portfolio foto’s én recensies.

Bovendien weet je zeker dat je het goedkoopst uit bent omdat je rechtstreeks afspraken maakt met de fotograaf, zonder tussenkomst van een boekingsbureau. Fotograaf Huren is geen boekingsbureau, maar een platform. De aangesloten fotografen betalen een klein vast bedrag per maand voor een profielpagina op de website. Veel websites zeggen ‘gratis offertes’ aan te bieden. Dit klinkt goed maar in werkelijkheid gaat iemand voor jou op zoek naar een fotograaf om vervolgens de prijs te verhogen met bemiddelingskosten. Deze kosten zie je meestal niet, omdat de bemiddelingskosten bij de fotograaf in rekening worden gebracht, die vervolgens zijn of haar prijs richting jou weer verhoogt. Zonde van het geld. Zoek gewoon zelf je fotograaf; een vlucht boeken doe je toch ook niet meer bij een reisbureau?

Door offertes op te vragen bij een offerte website heb je bovendien geen enkele controle over het selectieproces, betaal je meer en heb je geen idee welke fotografen zullen reageren en of je die aan jouw eisen voldoen. Iedere fotograaf is anders en smaken verschillen. Ook is het erg vervelend om te moeten wachten op offertes, want je wilt meteen weten waar je aan toe bent. Fotograaf huren gelooft in direct één op één contact; met een paar telefoontjes met de fotograaf is alles meestal geregeld.

Comments are closed.