Fotoboek maken met anekdotes erin

Meer van vroeger dan van nu, een fotoboek maken zo leest men op http://just-crm.nl. Just-crm.nl is een leuk en informatief blog dat schrijft over verschillende onderwerpen. Door het digitale tijdperk worden er meer foto’s gemaakt en minder foto’s afgedrukt. Zonde, een fotoboek is een prachtige manier om herinneringen vast te leggen. Maak daarom na elke vakantie een fotoboek.

 

Fotoboek maken – Toen en Nu

Fotoboek maken is niet meer zoals het geweest is. Het ontwikkelen, plakken, knippen en uitkijken voor vette vingers is verledentijd. Vaak werd er ook een tekstje bij geschreven met pen. Erg leuk en illustratief. Tegenwoordig, Nu dus, kan je digitaal een fotoboek maken. Het is dan ook leuk om online een fotoalbum in elkaar te zetten en daar teksten bij te plaatsen.

 

Maak een fotoboek met anekdotes

Kleine stukjes of quote’s naast foto’s geven een extra dementie aan een fotoboek zo stellen de schrijvers van het artikel op just-crm.nl. Vooral voor andere is het leuk om wat tekst erbij te hebben. De kunst is korte en allesomvattende anekdotes te vermelden. Geen lappen tekst of nietszeggende zinnen. Gebruik humor en leg het moment uit zoals die is in een allesomvattende quote. Benadruk het belang van die specifieke foto doormiddel van achtergrond informatie en gevoel wat je erbij hebt. Zo komt een fotoboek tot leven en spreekt deze tot de verbeelding. Leuk is het om 20 jaar later deze teksten en foto’s terug te zien. Dan ben je zeker blij met je complete fotoboek en teksten.

Comments are closed.