Foto in kristal

Als u op zoek bent naar een uniek geschenk voor een verjaardag, verloving, huwelijk, kerstcadeau of ter gedenking van iemand of iets bent u op het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is de door u gewenste kristalvorm kiezen en uw favoriete foto selecteren. Wij doen de rest.

 

Uw mooiste of leukste foto in kristal weergegeven. Er zijn verschillende mogelijkheden om uzelf of iemand anders een bijzonder cadeau te geven. Ter nagedachtenis aan het verlies van uw huisdier of voor de geboorte van een zoon, dochter of kleinkind. Als u kiest voor een foto in kristal wordt dit speciale moment voor altijd bewaard. Het is zelfs mogelijk om een 2D foto in 3D weer te geven in kristal. Met de nieuwste technologie wordt van een foto een prachtige 3D weergave gemaakt.

 

Er zijn verschillende staande kristalvormen beschikbaar. Zo is er voor iedereen een mogelijkheid naar smaak. Als stijlvol aandenken aan een overleden dierbare is er de kristalvorm met waxinelichthouder, zodat er altijd een kaarsje ter nagedachtenis kan branden. Voor Valentijnsdag uw geliefde verrassen met een kristallen hart met daarop een schitterende foto van u samen.

 

Uw foto in kristal komt nog beter tot leven met LED-technologie. Er zijn LED plateaus verkrijgbaar waarop u uw kristal kunt plaatsen. Het effect is spectaculair en de details in de ets worden prachtig benadrukt.

 

De prachtige kristalstijlen sieren elke ruimte en zorgen ervoor dat kostbare foto’s nooit verloren gaan of vergeten worden. Er is geen verlies van kwaliteit wanneer er een laser ets van uw foto naar het kristal wordt gemaakt. Dit komt door het gebruik van hoogwaardige technologie.

 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar voor uw foto in kristal. De meeste modellen zijn geschikt voor een of twee personen, bijvoorbeeld als aandenken aan uw bruiloft. Het landschapsmodel is wat groter van afmeting en daarom uitermate geschikt voor het etsen van uw favoriete groeps- of gezinsfoto.

 

Unieke relatiegeschenken met een korte boodschap naar keuze, kunnen door de blokvorm uitstekend als presse-papier dienen. Bestellen is eenvoudig. U kiest de gewenste kristalvorm en upload de door u gekozen foto op onze site tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Comments are closed.