Focus naar Jongkind Training & Coaching, de cirkel is rond

BREDA – Medio december 2014 heeft Jongkind Training & Coaching de activiteiten van Focus Trainingen overgenomen.

Focus Trainingen
Focus is een trainings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in training in gedrag en vaardigheden. Oud-directeur Sjors Jochems richtte de organisatie in 1998 op met als doel blijvende verandering en beweging te creëren in mensen en organisaties. ‘Alleen door te raken, motiveren en inspireren, breng je kwaliteiten en talenten in mensen naar boven’.

Jongkind Training & Coaching
In 2011 is Jongkind Training & Coaching opgericht door Martijn Jongkind.
Jongkind Training & Coaching verzorgt (in company) trainingen, workshops en coaching om de effectiviteit in professionele communicatie te verbeteren. Bijvoorbeeld op het gebied van Management- en Commerciële vaardigheden, Persoonlijke en Teamontwikkeling, Klantgerichtheid, Agressie- en Incidentbeheersing. Daarnaast zet Jongkind Training & Coaching onder meer Competentiemanagement en de Talenten Motivatie Analyse in voor een optimaal resultaat.

Focus Advisering Training Coaching nu onderdeel van Jongkind Training & Coaching

Juiste plek
In de afgelopen drie jaar heeft Jongkind Training & Coaching haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. FOI Focus heeft daardoor de overtuiging dat de dienstverlening voor de Focus-klanten bij Jongkind Training & Coaching op de juiste plek is.

De cirkel is rond
Martijn Jongkind heeft ruim acht jaar ervaring als (senior) trainer, coach en adviseur bij Focus Trainingen, eerst in loondienst en later als freelancer. En daarmee is de cirkel rond.

Wat verandert er?
Martijn kent de werkwijze van Focus Trainingen door en door en hij zal de gedegen aanpak en de kwaliteit van de trainingen voortzetten. Het telefoonnummer, de website en de e-mailadressen van Focus blijven onveranderd. Ook ziet u de vertrouwde trainers, coaches en trainingsacteurs terug. Wel zult u kennismaken met Fenna Swagemakers. Zij ondersteunt Martijn op het gebied van relatiebeheer, social media en marketing.
Focus Advisering Training Coaching
t 0162 370 805
w www.focus-trainingen.nl

Focus Advisering Training Coaching is onderdeel van Jongkind Training & Coaching.

Jongkind Training & Coaching
t 076 888 94 51
w www.jongkind-training.nl

Comments are closed.