Fax servers, zodat niet alles op papier staat

Een fax gebruikt ontzettend veel inkt en papier, vaak krijg je er ook nog junkmail doorheen en reclame via de fax. Dit wil je uberhaupt al niet binnen krijgen laat staan dat je er papier en inkt voor uit wil geven. Toch krijg je ook belangrijke berichten via de fax en is het fijn dat je zo’n apparaat nog hebt.

Het makkelijkste zou zijn als je ook je fax berichten digitaal kunt ontvangen zodat je gemakkelijk kunt uitzoeken wat de belangrijke berichten zijn en je niet onnodig veel inkt en papier verspilt aan onzin.

Deze faxservers bestaan! Je kunt bij Infominds een faxserver krijgen die er voor zorgt dat alle fax berichten op je computer, via de email verschijnen. Zo kun je gemakkelijk uitzoeken wat belangrijk en minder belangrijk is en kun je alsnog printen wat je graag op papier wil hebben.

Voor de reclame en onzin hoef je dus geen papier en inkt te verspillen wat ontzettend veel scheelt aan kosten maar ook heel goed is voor het milieu, zo verspil je geen papier en inkt en heb je alles overzichtelijk op je computer staan.

Infominds helpt je hier ontzettend goed bij, zij zorgen voor een server die ze voor je kunnen aansluiten en het zal direct werken zoals je graag wil dat het werkt.

Comments are closed.