Er kort op zitten

Afgelopen week vroeg mijn baas mij: ‘Hoe motiveer je personeel?’ Een direct antwoord had ik hier niet op, maar in mijn ogen is het eigenlijk heel erg simpel. Het is namelijk belangrijk dat jij als boos gemotiveerd overkomt, want jouw stemming zal in mijn ogen overslaan naar de werknemers. Toch weten velen ondernemers echter niet hoe zij dit goed moeten doen, en zitten zij vaak met ongemotiveerd personeel.

Ook bij ons op de onderneming zie je het veelvuldig. Personeel dat ongemotiveerd voor de dag komt, maar waar door niemand wat van gezegd wordt. En om deze reden laat je dus je personeel gewoon zijn ding doen, en ben jij hem niet aan het motiveren. Juist om er zo kort mogelijk op te zitten, motiveer jij jouw personeel. Ook bij mij is dit het geval, want zolang je niet er kort op zit, zal ik niet precies doen als wat de bedoeling is. Het is gewoon belangrijk voor personeel dat deze toezicht hebben, gezien het feit dat afleiding altijd op je staat te wachten.

Wil jij hulp bij het motiveren van werknemers? Bekijk dan eens de website van de specialist op het gebied van motivatie van werknemers. Klik voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.