Enkele tips voor het kopen van een nieuwe computer.

In dit korte artikel geef ik nog kort enkele tips voor wanneer u het idee “ik wil een nieuwe desk- of laptop computer kopen”.

computer kopen 3

– Vergelijk informatie van verschillende bronnen.

Reviews van gebruikers, reviews van professionelen en informatie van de ontwikkelaar, ze hebben elk hun eigen visie. Gebruikers zullen het betreffende toestel effectief gebruiken en er vrijuit en eerlijk hun mening over geven. Terwijl professionelen zonder vooroordelen het toestel zullen beschrijven in al zijn positieve en minpunten.  Zo zullen de ontwikkelaars ook hun eigen visie proberen te tonen en in een zo positief mogelijke manier hun product voorstellen zoals zij het ontwikkeld hebben.

– Maak de hoeveelheid RAM de topprioriteit van uw nieuwe computer

De processorsnelheid en opslagruimte op de harde schijf zijn meestal ok, maar waarop de ontwikkelaars vaak het meest op besparen is het RAM-geheugen. Maar al te vaak zullen gebruikers hun computer als “traag” omschrijven omdat er simpelweg niet genoeg RAM-geheugen in zit. Probeer heden-ten-dage toch een minimum van 4 GB RAM-geheugen te voorzien in uw nieuwe computer.

– Zoek online een laptop maar ga hem toch testen in een fysieke winkel

Het is belangrijk dat u het toetsenbord, de muis en het scherm eerst even test. Er zijn namelijk vele verschillende soorten toetsenborden en vooral geïntegreerde muizen op laptops. Zorg er voor dat u er gemakkelijk mee kan werken alvorens over te gaan tot de aankoop.

Ook is het belangrijk bij een laptop dat u een duidelijk en helder scherm heeft. Bij een traditionele desktop computer is het iets makkelijker om het scherm, de muis en het toetsenbord te wisselen voor een model dat beter bij uw noden past.

Zo, dit waren zeer kort enkele tops wanneer u het idee heeft “ik wil een nieuwe desk- of laptop computer kopen”.

Comments are closed.