Elkaar bij de naam noemen

Steeds meer ondernemingen gaan werken met badges op hun kleding. Terwijl je eerder de badges alleen nog maar tegen kwam in de supermarkt, zie je deze steeds vaker in andere winkels verschijnen. De badges wekken vertrouwen bij de klant, en deze kan duidelijk zien wie de werknemers in de winkel zijn. Ook zie je bedrijven die geen directe contact hebben met de klant overschakelen op de badges. De redenen hiervoor lees je verder in dit artikel.

Grotere ondernemingen en badges

Grotere ondernemingen zie je steeds vaker over gaan op het werken met badges. Grotere ondernemingen betekent natuurlijk dat er ook meerdere werknemers dagelijks op de werkvloer actief zijn. Echter komt het bij deze ondernemingen vaak voor dat niet alle werknemers elkaar kennen, en niet dagelijks met elkaar te maken hebben. Om toch aan te tonen dat jullie allemaal één zijn, kun je als ondernemer besluiten om met naambadges te werken. Zo weet je altijd van elkaar de naam, ook van de collega’s die je niet dagelijks ziet. Dit werkt toch voor iedereen fijner, en maakt jouw als onderneming 1!

Wil jij meer informatie over het bestellen van badges? Bekijk dan eens de website van Clip4you! Klik op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer info!

Comments are closed.