Elektrisch rolluik defect door vrieskou, wat nu?

Wanneer het stevig heeft gevroren of heeft gesneeuwd kan het voorkomen dat een elektrisch rolluik niet meer open of dicht gaat. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat het rolluik vast gevroren is, waardoor het niet meer in beweging kan komen. Het kan ook zijn dat door de kou de motor kapot is gevroren, waardoor de motor het rolluik niet meer in beweging kan krijgen. Beide gevallen zijn erg vervelend, echter wanneer het rolluik vast is gevroren is het een kwestie van afwachten totdat het gaat dooien en het rolluik weer in beweging komt. Wanneer de motor kapot is gevroren, zal er een nieuwe motor in moeten om het luik weer aan de praat te krijgen. Wanneer dit het geval is wil je natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Voor een snelle rolluik service moet je contact opnemen met ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar vakspecialist in het repareren van alle merken en types elektrische rolluiken in heel Nederland. Maar waarom moet je nu kiezen voor ROMASS? Hieronder worden 4 redenen gegeven waarom je moet kiezen voor ROMASS.

  1. 24/7 Storingen aanmelden

Wanneer je poort, rolluik of hek niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat je het zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een monteur bij je langs komt.

  1. 20 Jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagedeur, elektrische rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een monteur langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen herstellen. Jouw defecte deur zal voor hem zeker geen probleem opleveren.

  1. Alle merken en types elektrische rolluiken

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten deuren, luiken en hekken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elk bedrijf de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze monteur weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk je garagedeur, rolluik of toegangspoort ook is, wij lossen het voor je op.

  1. Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van jou een tevreden klant te maken.

 Maar waarvoor kun je nu precies bij ons terecht?

Wij repareren elektrische bedienbare en handbediende garagepoorten, elektrisch bedienbare rolluiken en toegangspoorten. Naast de reparatie van je poort, rolluik of schuifhek, doen wij ook periodiek onderhoud.

Mocht je nog meer redenen nodig hebben, kijk dan op onze website www.romass.nl

 

 

Comments are closed.