Elektricien Enschede voor uw wandcontactdoos

(Canadese OH & S nieuws)–Alberta elektricien Enschede voor uw wandcontactdoos van gezondheid en veiligheid divisie en de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) zijn het uitvoeren van onderzoek naar de dood van een werknemer Suncor. De werknemer, 27-jarige Shane Daye van Fort McMurray, stierf na een elektricien Enschede werkplaatsverwonding op haar site teerzand op zondag 20 April Pasen.

SUNCOR dienst voor noodgevallen elektricien Enschede personeel gereageerd om ongeveer 11:30 uur, nadat de werknemer had ernstig gewond geraakt tijdens het werken in de buurt van Fort McMurray. De werknemer was elektricien Enschede onmiddellijk vervoerd naar het regionale gezondheidscentrum van Northern Lights in Fort McMurray, waar hij dood was uitgesproken.

“Een elektricien was het uitvoeren elektricien Enschede van spanning testen in een gebied met elektrische panelen toen hij instortte,” zei Lisa Glover, overheidszaken officier met de regering van Alberta beroepsmatige gezondheid en veiligheid divisie. Daye, een instrumentatie tech, had gewerkt voor elektricien Enschede Suncor voor zeven jaar, volgens zijn zus, Christie Daye.

Sneh Seetal, mediarelaties manager elektricien Enschede met Suncor, zei het bedrijf zou samenwerken met de oh & s en RCMP onderzoeken, die aan de gang zijnde. Zij voegde hieraan toe dat Suncor was begonnen met een eigen onderzoek om te bepalen van de oorzaak van het incident.

“We hebben gemobiliseerd onze kritische-incident stress debriefing aan andere werknemers, en we moedigen onze medewerkers voor elektricien Enschede toegang tot die service als ze voelen dat ze het nodig hebben,” zei Sorrentina, Sorrento.

De familie Daye uitgebracht op 23 April, een verklaring aan de pers. “We zijn verwoest door het verlies van Shane,” zei Christie Daye in de verklaring. “We zullen missen zijn glimlach en zijn energie. We zullen hem missen omsluitend elektricien Enschede kader de trap en verlichting van een kamer.”

Comments are closed.