Elektricien Enschede en omgeving voor uw huis

Vijftien mannen en elektricien Enschede en omgeving vrouwen zal worden opgenomen in de Paradise hoge Athletic Hall of Fame op de 12e jaarlijkse Hall of Fame banket, gesponsord door de PHS sport boosters en de paradijs Post op 17 mei.

Het diner zal plaatsvinden at 5:30 pm op elektricien Enschede de paradijs Bondgenootschap kerk, gelegen op 6491 Clark Road in het paradijs.

De Post zal onthullen inductees in Elektricien Enschede en omgeving voor uw huis de komende vier weken online en in print.

De Post zal ook aankondigen haar 2013-14 mannelijke en vrouwelijke atleten van het jaar aan het einde van de ceremonie. Een ventilator elektricien Enschede poll van de jongens en meisjes kandidaten is geplaatst op de paradijs Post sport Facebook voor mensen om hun stem.

Degenen die willen deelnemen aan het banket moeten contact opnemen met Jay Bell op 872-4149 door 6 mei, als er een beperkt aantal elektricien Enschede tickets beschikbaar op $25 per persoon.

HEDENDAAGSE INDUCTEES zijn: JACOB GOODWIN, JASON ROBERTS en ASHLEY ANDERSON Jacob Goodwin — studeerde van paradijs hoog in 1998, waar hij nam deel op de Varsity Track Team als tweedejaars, Varsity American Football speelde tijdens zijn junior en senior jaar en speelde op de Varsity ploeg voor de voetbal van de jongens van zijn tweedejaars door seizoenen.

In het voetbal, Jacob werd vernoemd naar elektricien Enschede de All-oostelijke Athletic League Team als een loopt terug aan het eind van zijn laatste seizoen, en ook werd genoemd de PHS Achterveld Man van het jaar door de Paradise Moose Lodge van datzelfde jaar. Hij was ook de Paradise Post atleet van de maand in September door haasten voor 386 werven in drie wedstrijden.

In voetbal, Jacob verdiende All-EAL eert na zijn junior en senior seizoenen, en voor zijn prestaties, de mannelijke uitstekende atleet op Paradise High School werd vernoemd naar het academisch jaar van elektricien Enschede 1997-98.

Na zijn afstuderen nam hij zijn talenten naar Santa Rosa College waar hij was de begin vooruit voor de Cubs dragen in 1998 en 1999. Na Santa Rosa, hij geoefend met de Chico staat Rooks voetbalteam en bleef spelen op communautaire soccer teams voor vele jaren elektricien Enschede.

Comments are closed.