Pre Workout

Pre-Workout

Pre Workout supplementen gebruik je voordat je begint met trainen en zorgen ervoor dat jouw training een stuk intensiever wordt. Hoewel er mensen zijn die Pre Workout producten beschouwen als drugs, is dat natuurlijk niet zo. Ze geven je een boost die je net dat extra zetje kan geven tijdens het trainen. In de meeste Pre Workout supplementen zit cafeïne voor meer energie en focus, gecombineerd met een NO-formule. Een NO-formule verwijd de bloedvaten waardoor er meer bloed in de spieren wordt gepompt tijdens de training. Hierdoor wordt je training intensiever.

Welk supplement het beste bij jou past is moeilijk te zeggen. Iedereen reageert anders op de Pre Workout boosters. We raden je daarom aan om op regelmatige basis een ander supplement te proberen. Dit voorkomt ook dat het effect van de booster verminderd doordat je lichaam eraan gewend geraakt.

Wij hebben genoeg Pre Workout supplementen in ons assortiment, probeer het dus gauw uit!

www.ikwilaankomen.nl

Aankomen door Training

Een goede en snelle manier om gezond en vrijwel zonder teveel vet aan te komen, is in de sportschool! Dit kan door Fitness, Bodybuilding of Krachttraining.

Train met gewichten en ga zo zwaar mogelijk, op deze manier dien je de spier een prikkel toe en breek je de spier als het ware een kleine beetje af. 2- Geef nu de spier de tijd (3 dagen) om te rusten, herstellen en te groeien. 3- Geef de spier zoveel mogelijk “groeistoffen”, zodat je de maximale groei bereikt voor de volgende training. Dus: Afbreken >> herstellen >> groeien >> opnieuw trainen. Denk er wel om, zonder voedingsstoffen geen groei!

www.ikwilaankomen.nl

Comments are closed.