Eindelijk lente op komst, tijd voor luchtige babykleding

Nu de lente dit jaar lang op zich laat wachten zijn veel ouders vooral bezig geweest om hun baby warm aan te kleden. Dat lijkt nu toch eindelijk te gaan veranderen: vanaf aankomende week lijkt de lente nu dan op komst, wat zorgt voor warmer weer en dus ook voor luchtigere kleding!

Nu de temperatuur zal gaan oplopen wordt het tijd om de dikkere kleding in te gaan ruilen voor een dunnere variant, die beter bestand is tegen het lenteweer. Uiteraard is het assortiment babykleding daar al een tijdje klaar voor, maar gaat het weer nu ook eindelijk meewerken.

Nieuwe collecties

Een tijdje geleden werden door de verschillende merken al de lente en zomer collecties gepresenteerd, die volop vrolijke kleding bevatten voor het zomerse weer. Door de aanhoudende kou hebben baby’s helaas nog niet echt kunnen profiteren van die leuke nieuwe kleding maar daar gaat nu gelukkig verandering in komen.

Trends

De nieuwe collecties van merken zoals Oh Baby London, Small Frank en Lipfish laten trends zien die de lente en zomer nog meer gaan opvrolijken. Zo zien we verschillende felle kleuren en grote kleurrijke prints die iedere baby een enorm frisse uitstraling geven, wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de lente definitief haar doorbraak maakt!

Over Leukgekleed.nl

LeukGekleed is een webshop gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.

Comments are closed.