Eenvoudig pakketten versturen

Je hebt je boeken op Bol.com gezet en nu hopen dat je lekker wat extra geld er mee kan verdienen. Schoolboeken zijn ontzettend duur, het is dan toch fijn als je weer wat terug kan verdienen. Maar als je wat boeken hebt verkocht hoe verzend je dan zoiets? het moet natuurlijk wel heel en netje overkomen.

Het is altijd erg belangrijk dat pakketjes goed ingepakt worden die verzonden moeten worden. Alle pakketjes gaan vaak in een auto en worden allemaal op elkaar gestapelt. Het kan zijn dat er één valt of ergens tegen aan stoot. Maar als alles goed is ingepakt kan er vrij weinig mee gebeuren. Zorg dat er een karton om heen zit van ongeveer 2 of drie lagen, dit zal het pakketje al veel meer beschermen. Als het echt heel breekbaar is kan je er altijd voor kiezen om van dat bobbeltjes plastic er om heen te doen.

Ook kost een pakket versturen natuurlijk wat geld. De verzendkosten pakket verschillen per gewicht. Een boek zal veel minder kosten dan een grote doos met een koffiezet apparaat erin. Voor een brievenbus pakketje betaal je ongeveer 3,50. De prijzen hangen ook vaak nog af van het bedrijf waarmee het wordt verzonden. Pakketten onder de 10 kg daar betaal je ongeveer 6,95 voor. Als het wel boven de 10 kg komt dan wordt het bedrag verdubbeld. Maar 10 kg is wel heel zwaar dat komt niet voor met normale pakketten. Ook kan je nog kiezen of je het pakket aangetekend wilt hebben. De ontvanger moet dan tekenen als ze het pakket aan nemen. Zo weet je zeker dat het goed aankomt. Hier betaal je dan wel iets meer voor. In plaats van 6,95 wordt het dan 8,60. En de laatste optie is als je voor een pakket versturen buitenland kiest. Hier ben je wel even wat meer voor kwijt, dit hangt natuurlijk wel af van je bestemming.

Comments are closed.