Een sloperij vinden in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is qua inwoners de grootste van Nederland. Dit betekent tegelijkertijd ook dat je er veel autogarages en sloperij kunt vinden. Indien je woonachtig bent in Zuid-Holland zal er vast wel een autosloop Van der Ven bij je in de buurt te vinden zijn.
Sloperij vinden in Den Haag
In Den Haag zijn vele sloperijen te vinden. Voordat je een sloperij gaat contacteren is het verstandig om diverse sloperijen met elkaar te vergelijken voordat je daadwerkelijk naar een autodemontage bedrijf toestapt. Voor een sloperij in Den Haag kun je kijken op sloperij Den Haag.

Een sloperij levert je geld op als je een redelijke sloopauto naar de sloperij brengt. Een auto die zwaar beschadigd is kan ook altijd nog wat geld opleveren. In dat geval spreekt men van een schade auto. Een schade auto is in sommige gevallen nog best wat geld waard. Vooral wanneer deze vrij nieuw is, maar anderzijds is het zo dat vaak de verzekering de auto verkoopt. Wanneer de auto na een ongeluk behoorlijk is beschadigd en als je auto allrisk is verzekerd, dan is het namelijk zo dat de auto eigendom is van de verzekering.

Indien je auto WA is verzekerd, dan kun je je auto zelf naar de sloop brengen als deze onder de noemer schadeauto valt. Een schadeauto levert meer geld op dan een gewone sloopauto, maar ook een sloopauto kan nog behoorlijk wat geld opleveren. Zeker wanneer het een zeldzame auto is. Denk aan een Porsche of een andere sportauto van een exclusief merk.

Comments are closed.