Een sloperij vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag

Een sloperij vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag is in feite zo gedaan. Dat kan iedereen, maar of iedereen de juiste sloperij kan vinden is nog maar de vraag. Wat veronderstellen wij bij een goede sloperij? Een sloperij die een goed bedrag kan en wil betalen voor jouw sloopauto. Je wilt natuurlijk wel wat geld aan je sloopauto verdienen, al zullen er ook genoeg mensen zijn die blij zijn dat ze van hun auto af zijn. maar soms zit er wel enkele tientallen euro’s verschil tussen verschillende sloopbedrijven. 

Als je een sloopauto gaat wegbrengen moet je dit dus niet bij het eerste de beste bedrijf in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag doen. Misschien is dat makkelijk, maar niet altijd even praktisch als je er wat aan wilt verdienen. Je kunt op het wereld wijde web zo een aantal bedrijven vinden die waarschijnlijk meer geld voor jouw sloopauto betalen, dan het bedrijf welke je als eerst zou aanschrijven.

Waarom zit er zo’n groot verschil tussen de sloopbedrijven? Dat heeft met verschillende factoren te maken. hoeveel personeel een sloperij heeft, hoe hoog de prijs is van het oud ijzer (ook dit is regio gebonden) enz. Je kunt ook landelijke bedrijven benaderen om jouw sloopauto op te halen. Een landelijk bedrijf kan in bijna elle gevallen ook jouw auto komen ophalen. Van der Ven Auto’s is hier een voorbeeld van.

Indien je een geschikte sloperij hebt gevonden en een afspraak hebt gemaakt over de verdere afhandeling, krijg je bij het overdragen van je auto vaak meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. Dit laatste heb je altijd nodig. Vergeet dus niet om hier naar te vragen.

Van der Ven Auto’s B.V.: 0165-559230

Comments are closed.