Een sloopauto verkopen

U heeft al jaren lang een oude auto die inmiddels toe is aan vervanging, hoe kunt u dat het beste aanpakken? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een tijd zonder auto komt te zitten, maar uw wilt aan de andere kant waarschijnlijk ook niet met dubbele kosten zitten en met een oude auto waar u niet vanaf komt. Een leuke nieuwe auto vinden is niet zo moeilijk, er staan er duizenden te koop op internet, het probleem is hoe u op het juiste moment uw oude auto kunt verkopen voor de juiste prijs, aan de juiste persoon, op het juiste moment. Lastig he?

Uit onderzoek is gebleken dat mensen in deze tijd vooral jonge auto’s willen kopen, Oldtimers en beschadigde auto’s worden zelden tot weinig verkocht omdat mensen niet op onderhoud of reparatie kosten zitten te wachten. Ze willen kunnen instappen, sleutel erin doen en wegrijden zonder poespas. Als u een oudere auto heeft dan is de kans sowieso groot dat deze beschadigingen heeft of wat mankementen, of dat het als sloopauto wordt beschouwd. Wilt u uw sloopauto verkopen? Dan hebben we de oplossing.

Uw sloopauto verkopen aan een erkende auto inkoop bedrijf

Mocht uw auto meer waard zijn voor zijn onderdelen dan in zijn geheel dan kunt u deze als sloopauto beschouwen, mocht u twijfelen over de waarde van uw auto kunt u dat in 3 eenvoudige stappen achterhalen op dagwaarde-auto.net. Als u eenmaal weet wat uw auto dagwaarde is kunt u makkelijk oordelen wat u ermee gaat doen. Hou rekening met het feit dat consumenten niet geinteresseerd zijn in sloopauto‘s, alleen bedrijven hebben er belang bij voor demontage of voor export. De beste oplossing is om uw sloopauto aan te melden op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. U ontvangt binnen 48 uur een bod van een geinteresseerde auto inkoper die u contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht.

Uw beschadigde auto verkopen

Mocht uw auto niet onder de categorie “sloopauto” vallen maar dat deze wel een aantal beschadigingen heeft of niet meer optimaal loopt dan kunt u deze alsnog aanmelden op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. De site werkt samen met ruim 3.500 dealers zodat we altijd de juiste auto inkoper voor u kunnen vinden die een mooi bod op uw beschadigde auto zal uitbrengen. Het maakt dus niet uit in welke staat uw auto is, u kunt deze altijd wel verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl.

Comments are closed.