Een oplaadbare creditcard houdt uw vakantie uitgaven binnen het budget

Veel mensen geven op vakantie meer uit dan ze vooraf hadden bepaald. Een oplaadbare creditcard kan dan de oplossing bieden. In de zomermaanden gaan de meeste mensen op vakantie. De maanden juni, juli en augustus zijn favoriet en mensen gaan dan graag op vakantie binnen Nederland of naar het buitenland. Op het vakantieadres gebruiken ze vaak een creditcard om betalingen te voldoen. Dit is eenvoudiger en veiliger dan met contant geld op zak rondlopen. Een ongunstige wisselkoers heeft geen invloed op creditcard betalingen. Helaas geven mensen vaak meer uit dan ze hadden geanticipeerd en blijkt de rente ook een nare bijkomstigheid. Een oplaadbare creditcard biedt de mogelijkheid een maximum vast te stellen zonder rentekosten.

Geen verrassingen tijdens de vakantie door gebruik van een oplaadbare creditcard
Een oplaadbare creditcard is de oplossing voor vakantiegangers die niet over hun budget willen gaan. Daarbij hoeft er geen rente afgedragen te worden. De kaart is overal ter wereld oplaadbaar zodat in geval van nood toch geld beschikbaar is. De oplaadbare creditcard functioneert als buffer en voorkomt teveel uitgaven.

Voordeel boven andere betaalvormen
Betalen met travellercheques biedt ook de mogelijkheid om een vast bedrag uit te geven maar is onhandig in gebruik en niet overal inwisselbaar. Een oplaadbare creditcard is bij veel pinautomaten op te laden en wordt geaccepteerd op alle plaatsen waar ook met een gewone creditcard betaald kan worden.

Comments are closed.