Een nieuwe zomer, een nieuwe tuin

Welkom beste bezoeker

We heten u van harte welkom op onze vernieuwde website en nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze verschillende pagina’s. Hier krijgt u een beter zicht op alles waar we voor staan. Van een modern tuinontwerp en aanleg, tot strakke zwemvijvers al dan niet met bijgebouw. Niet alleen hopen we dat de fotoalbums, terug te vinden onder realisaties, een rijke bron van inspiratie voor u kunnen zijn voor uw tuinontwerp, zwemvijver, zwembad of poolhouse!

We overtuigen u ook graag van onze professionele manier van aanpakken door het toelichten van onze werkwijze, zowel wat betreft tuinontwerp alsook tuinaanleg.

Heeft u na het bekijken van de foto’s van zwembaden & zwemvijvers ook zin in een frisse duik, of begint het bij u te kriebelen als u een modern tuinontwerp van ons ziet? Heeft u bij de poolhouses eindelijk uw plekje gevonden waar u zich heerlijk kunt ontspannen of een idee opgedaan voor het realiseren van een functionele bijgebouw dat in uw tuin geïntegreerd wordt? Snakt uw tuin naar een grondige onderhoudsbeurt zodat u er in de lente of zomer ten volle van kunt genieten, of dacht u eerder aan een onderhoudscontract? 

Wij staan graag ter beschikking en kijken uit naar uw reactie via contact.

Bron: http://www.wim-verrezen.be

Comments are closed.