Een nieuwe fiets koopt u bij VVR Parts

Wilt u al tijden een nieuwe fiets kopen maar weet u eigenlijk niet waar u deze zou moeten aanschaffen? Of u nou op zoek bent naar een sportieve fiets om aankomende zomer door de bossen mee te crossen, of een trekking fiets zodat u lekker een paar daagjes weg kunt, bij VVR Parts hebben ze het allemaal. Zij hebben een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding, waardoor u zeker weet dat u nooit teveel betaalt voor de goede kwaliteit die u ervoor terug krijgt.

Een ruim assortiment

Als u wilt investeren in een nieuwe fiets hoeft u niet verder te kijken. VVR Parts heeft namelijk een uitgebreid assortiment waardoor u altijd wel een fiets vindt die bij u past. Bent u op zoek naar een mooie oma fiets of juist een elektrische fiets? Bij VVR Parts vindt u deze modellen in verschillende vormen en maten.

VVR Parts is ook een uitstekende dienstverlener

Als u eenmaal een fiets hebt gekocht en deze heeft een lekke band, kunt u hem gewoon laten maken bij VVR Parts. Ze zijn namelijk ook gespecialiseerd in het repareren van fietsen. Voor alle informatie en contactgegevens kunt u het beste een kijkje nemen op de website. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Fietsenreparatie Haarlem.

Comments are closed.