Een nieuwe badkamer

Zorgeloos uw badkamer renoveren

Is uw sanitair aan vernieuwing toe? Of droomt u van een trendy badkamer met al het moderne comfort? Dan is Borremans uw geknipte partner. Ervaren vaklui nemen u alle badkamerrenovatiezorgen uit handen. En creëren een totaaloplossing van vloer tot plafond: met gloednieuwe leidingen en elektriciteit, trendy tegels, duurzaam sanitair en verwarming, en sfeervolle verlichting. Wij passen uw badkamerpuzzel ineen met kennis van zaken. En u geniet van het piekfijn afgewerkte resultaat: uw eigen wellnesspaleisje.

Verfrissende badkamerrenovaties

Badkamer renoveren? Als ervaren loodgieters houden wij een vinger aan de pols van de nieuwste technieken en producten. Onze vakmannen scholen zich continu bij. En u geniet van de nieuwste oplossingen. Of u nu droomt van een trendy inloopdouche, een badmeubel op maat of een budgetvriendelijke standaardoplossing: badkamerrenovatie heeft voor ons geen geheimen. En wij pakken ook de elektriciteit, vloer, muren, verwarming en verlichting aan. Eén vakman, totale badkamerrenovatie!

Badkamer renoveren of duurzaam herstellen

Staat het water u aan de lippen door een groot of klein defect in uw badkamer? Renoveren is dan de boodschap. Wees gerust: Borremans klaart de klus met een degelijke reparatie of een duurzame badkamerrenovatie. Wij onderhouden en herstellen elke sanitaire installatie. En staan garant voor een waterdicht resultaat. Geef uw badkamer dus levenslang, samen met uw regionale vakman!

Uw loodgieter voor badkamerrenovaties

Badkamer renoveren? Uw partner voor verfrissende badkamerrenovaties: Borremans. Neem voor elke installatie- en herstellingsklus onze ervaren loodgieters in de arm. En geniet met een gerust hart van het resultaat. Neem nu contact op  voor een vrijblijvende offerte.

Bron: http://www.borremans.be/badkamerrenovatie

Comments are closed.