Een naambadges is gewoon makkelijk

Soms ben je wel eens een naam van iemand kwijt. Dat heeft iedereen wel eens en dan is makkelijk om gebruik te maken van naambadges. Hierop kunnen dan eenvoudig de namen opgeschreven worden zodat ook duidelijk is wat de naam van iedereen is. Je kunt dit in eigenlijk nog veel meer zaken gaan gebruiken, maar dat zal ik u in dit artikel verder gaan uitleggen. Denk er bijvoorbeeld eens aan wanneer u naar een beurs gaat en dan voortijd al alle namen kunt zien.

Op school

Hiermee is dan vaak een gesprek direct geopend. De vraag: “Wat is uw naam?” mag dan ook eigenlijk niet meer gesteld worden op een bijeenkomst of een beurs. Hier zijn toch gewoon eenvoudige naambadges de oplossing voor. Het is dan ook raar om er achter te komen dat de naambadges nog lang niet overal gebruikt worden.

Zo heb ik laatst zelf ook een badges gekocht bij een winkel. Ik had namelijk een eerste kennismakingsdag op school. Ik had er een paar extra gekocht en deze verdeeld in de klas. Iedereen schreef hier zijn naam op, waardoor iedereen meteen duidelijk kon zien hoe iedereen heette. Dit is natuurlijk super fijn wanneer je met iemand een gesprek wilt aangaan. Dat is dan vaak wel een hele mooie uitgangspositie.

Comments are closed.