Een lekker warme lange onderbroek of toch liever een frisse slip?

Het kopen van heren ondergoed werd jarenlang gedaan door de vrouwen. De echtgenote, moeder of dochter moest op stap om voor de mannen ondergoed aan te schaffen. Die tijd is gelukkig voorbij. Mannen zoeken nu zelf hun ondergoed uit. Door deze verandering is er nu ook veel meer keuze gekomen in heren ondergoed. Mannen zijn kritischer nu ze hun eigen ondergoed aanschaffen. Er wordt niet meer alleen gekeken naar draagcomfort, maar zeker ook naar design en functionaliteit. Nog steeds wordt de lange onderbroek verkocht. Bij koud weer blijft deze populair. De thermo variant van de lange onderbroek is nog steeds erg geliefd en zal altijd in de collectie blijven bij de merken, die heren ondergoed verkopen.

Maar alleen de lange onderbroek in de kast dat is niet meer van deze tijd. Bovenkleding is tegenwoordig warm genoeg en dan is een slip of boxershort comfortabeler. Beide varianten zijn volop op de markt. De ene man is helemaal verknocht aan de slip en de ander wil alleen nog maar boxershorts dragen. Gelukkig kan dat. Elk merk heren ondergoed heeft zowel de slip als de boxershort in de collectie.

Neem nu de slip. Deze is verkrijgbaar met of zonder voorsluiting. Ook het materiaal is verschillend. De meeste slips zijn gemaakt van katoen. Om het draagcomfort te verbeteren kan er elastan aan toegevoegd worden, zodat de slip elastisch wordt. Ook de breedte van de band varieert nogal. Het zijn allemaal persoonlijke keuzes, die de man kan maken.

De boxershorts van tegenwoordig zijn erg hip. De gekste printen komen voor en de band van de boxershort wordt goed zichtbaar gebruikt om een merk te promoten. De boxershort is er in een strak aansluitende en een wijde variant. De strakke is elastisch en de wijdere meestal van 100% katoen. Het is maar goed dat de man zelf kiest, want tussen de lange onderbroek en de kleine slip zitten heel veel varianten.

Comments are closed.