Een laag uurtarief bij 123volgas

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool Groningen? 123volgas is een ervaren rijschool die een laag uurtarief hanteert. Hiervoor hoef je gelukkig geen kwaliteit op in te leveren. 123volgas heeft namelijk een hoog slagingspercentage, wat aangeeft dat ze veel leerlingen aan een rijbewijs hebben geholpen. Wil je meer lezen over de voordelen van 123volgas? Lees dan snel verder.

Flexibel en vertrouwd bij 123volgas

Een lage prijs is niet het enige wat meespeelt als je wilt kiezen voor een nieuwe rijschool. Ook flexibiliteit en een prettige omgang met de instructeur staan hoog op je lijstje. Bij 123volgas wordt er echt naar jouw rijstijl gekeken om te bepalen wat er beter kan om zo veilig op de weg te kunnen. Daarnaast is het een ontzettend flexibele rijschool waar je ook ’s avonds en op zaterdag rijlessen kunt volgen. Erg handig als je een fulltime baan hebt.

Bekijk de verschillende pakketten

Op de website van rijschool 123volgas vindt u verschillende voordeelpakketten die ervoor kunnen zorgen dat je je rijbewijs nog voordeliger kunt behalen! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de theorieopleiding bij je pakket in te nemen. Bekijk de verschillende pakketten online en bekijk wat het meest voordelig voor u is.

Comments are closed.