Een kinderskelter gekocht voor onze zoon

Onze zoon was afgelopen week jarig. Hij vierde zijn tiende verjaardag en dat was wel een mooie leeftijd om eindelijk zijn grote droom te kunnen kopen. Hij wil namelijk al heel erg lang een kinderskelter maar hadden wij nooit het geld om er één voor hem te kopen. Het afgelopen jaar is het financieel heel erg meegevallen voor ons, zo heeft mijn man eindelijk een baan kunnen vinden en verdiende hij eindelijk zijn centen. Dit was voor ons de reden om onze zoon zijn droom werkelijk te maken en deze skelter voor hem te kopen.  

Het idee was er, maar toen de uitvoering

We waren er dus vrij snel over uit dat we een skelter voor onze grote vriend wilde gaan kopen. Alleen toen moesten we nog een goede skelter vinden. We wilden wel meteen een skelter kopen waar hij veel kilometers op kon rijden. Daarom zijn we eerst naar een skelter winkel bij ons in de stad geweest. Daar hebben we goed rond gekeken, maar konden we uiteindelijk niet de skelter vinden voor de prijs die wij er voor wilden betalen. Na lang zoeken kwamen we uit bij een webshop.

Op deze webshop konden wij onze grote skelter vinden en hadden wij eindelijk de skelter die de droom van onze zoon in vervulling kon brengen.

Comments are closed.