Een kast speciaal voor mij gemaakt

Ik heb sinds een maand een eigen huisje, een mooi appartementje in de binnenstad. Ik woon op een mooi plein vol met leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Ik kom hier niets te kort en ik kan alles op loopafstand vinden. 

Ik ben natuurlijk druk met mijn appartementje inrichten, mooie meubeltjes zoeken die bij mij passen. Ik heb een aparte smaak en daar zijn niet veel meubels voor te vinden. Ik heb ook een kast nodig die precies op een  bepaald plekje in huis past. Het is een beetje een gekke afmeting en een te klein kastje zal er niet mooi staan.

Het is een royale plek waar ik graag een kast op maat wil hebben. Ik ging op zoek naar een bedrijf waar kasten op maat gemaakt kunnen worden. Dit bedrijf was online snel gevonden, ik kwam terecht bij Dorst maatmeubel.

Zij konden mij helpen met een kast die precies op deze plek in huis kon staan en ook nog eens helemaal in mijn smaak past. De kast is mooi gemaakt, hij is stevig en goed afgewerkt. Hij past helemaal bij de rest van mijn interieur en is ook nog eens heel functioneel doordat ik er veel in op kan slaan. Ik ben ontzettend blij met mijn kast.

Comments are closed.