Een jacuzzi ontspanning volledig stil

Een jacuzzi ontspanning volledig stil airconditioner , specifiek Ecuadoraanse bananen , en een jacuzzi – nee, dit zijn niet de ruiter verzoeken van Mariah Carey , ze zijn blijkbaar een aantal van de eisen van de verwende hedendaagse voetballer voor het WK in Brazilië .

Braziliaanse krant Lance ! hebben gemeld dat ze de rare verzoeken naar voren gebracht van een aantal van de deelnemende jacuzzi landen voor het toernooi, dat begint in slechts 48 dagen hebben verkregen .

Een land waar ze zich niet gemeld aan de eisen van Engeland, hoewel het veel zou duren om troef hun cricket landgenoten , die tijdens hun laatste Ashes tour in Australië voor sushi en goji bes bars gevraagd . Het maakte hen niet veel goeds doen …

Hier zijn de eisen die Lance ! hebben gemeld in al hun glorie :

Algerije: Alle kamers voor spelers en team ambtenaren nodig hebben om een ​​Koran te hebben. De islam is de officiële godsdienst van het Afrikaanse land .

Chili: Nieuwe bedden en een flatscreen -tv’s voor elke kamer.

Ecuador : Elke kamer moet een mandje van bananen die afkomstig zijn uit Ecuador bevatten .

Colombia : Ben gevraagd Sao Paulo voor 15 jeugdspelers jacuzzi om deel te nemen in hun trainingen .

Uruguay : Zuid-Amerikanen hebben stille airconditioning eiste in alle kamers .

Frankrijk: Les Bleus hebben Kosher vlees verzocht zo veel van hun spelers zijn moslim en eet alleen dieren die niet hebben geleden tijdens hun slachten . Frankrijk ook gevraagd voor vloeibare zeep in alle badkamers , omdat de spelers niet worden gebruikt om blokken van zeep .

Honduras : Ben gevraagd voor zes Spaanse tv-zenders worden toegevoegd aan hun tv-gidsen , waaronder twee Honduras kanalen jacuzzi.

Comments are closed.