Een HTC gekregen

Mijn moeder wou voor mijn zus en mij een telefoonabonnement aanschaffen als bedankje, omdat wij in haar ogen de perfecte kinderen waren geweest. Ze vroeg mijn zus en mij om te kijken naar een leuke telefoon voor onszelf en die zij vervolgens dan voor ons zou aanschaffen. Destijds had ik nog een iPhone abonnement lopen en wou nu iets anders.

Keuze gemaakt

Mijn zus en ik hebben allebei een HTC one abonnement aangeschaft. Hierbij krijgen wij voor een maandelijks bedrag van maar €24,- (bij een 2-jarig contract) een HTC helemaal gratis. Bovendien krijgen wij naast de telefoon ook nog maandelijks 100 belminuten en een databundel van 1000 MB erbij, waardoor ik internet heb op mijn mobiel en mijn zus op die van hoor.

Voor ons was dit een optie die wij niet konden laten liggen.Wij hebben destijds contact opgenomen met de leuke ondernemer. De service was zo ontzettend goed en persoonlijk dat wij de volgende dag ons contract al thuis hadden liggen en binnen 24 uur ons product al in thuis hadden liggen.

Mijn zus en ik zijn mijn moeder dankbaar, want de HTC is echt een ontzettend toffe smartphone. Daarnaast ben ik ook de onderneming dankbaar, die ons ontzettend heeft geholpen met het bepalen en het maken van onze keuze!

Comments are closed.