Een houten parketvloer

Heeft u een prachtige parketvloer, maar laat deze veel slijtage zien? Roep dan de hulp van Maerssens Vloerenhuys in. Wanneer uw vloer veel slijtage laat zien, is een houten vloer laten schuren de oplossing. Hiervoor zijn ervaring, vakmanschap en goede materialen nodig. Maerssens Vloerenhuys staat daarom voor u klaar.

Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een traditioneel ingesteld familie bedrijf met eigen opgeleid en geschoold personeel. Zij leggen het parket op traditionele ambachtelijke wijze en schuren uw parket, zodat het weer als nieuw eruit ziet. Samen met gepassioneerde werknemers, zorgen zij dat u jarenlang plezier van uw parketvloer zult hebben. Maerssens werkt uitsluitend met topproducten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ze kunnen alle soorten parket leveren en renoveren. U kunt uw parketvloer laten schuren en laten lakken voor een mooi eindresultaat. U zult veel woonplezier hebben met een prachtige parketvloer.

Interesse

Bent u nu geïnteresseerd in Maerssens Vloerenhuys en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact op via de contactgegevens op de site en u zult snel bericht terug krijgen. Ook voor vragen over het bedrijf of over de parketvloeren kunt u terecht op de site of u neemt telefonisch contact op. Het team van Mearssens Vloerenhuys doet er graag alles aan om u tevreden te stellen en het parket netjes en afgewerkt af te leveren.

Comments are closed.