Een heerlijke warme houtkachel

Deze tijd van het jaar is het ontzettend warm en heb je zeker geen enkele manier van verwarming nodig. Toch is deze tijd van het jaar wel het moment dat ik zelf erg bezig ben met het veranderen van het huis. De slaapkamers van de kinderen worden verbouwd en de woonkamer word weer eens anders neergezet. 

De zomer is de tijd van verandering

Misschien is het wat vroeg in het jaar, maar ik vond het tijd om een houtkachel Tilburg aan te schaffen. Juist nu, omdat wij de kamer weer hebben verbouwd, was er een prachtige plek ontstaan waar de kachel kon staan. In de winter heb ik het altijd vrij snel koud en vind ik het dan ook prettig om onder een dekentje met een dik vest aan te zitten. Door een houtkachel wil ik dit probleem oplossen en weer lekker dingen kunnen doen in huis zonder dat ik van ellende weer een laag kleding aantrek. 

Wij kozen er voor te kijken naar een houtkachel, naast houtkachels zijn er nog talloze verschillende manieren om je huis gezellig te verwarmen. Zo konden we ook kiezen voor een Pelletkachel Limburg, maar dit was toch niet helemaal waar wij voor wilden gaan. Daarom kozen wij voor een ouderwetse houtkachel die wij direct hebben besteld. 

Comments are closed.