Een goede tandarts

Bent u op zoek naar een tandarts in de regio van Zeist? Dan is tandarts Zeist de tandarts voor u. Een tandartspraktijk dat niet gebaseerd is op winst, maar een tandarts dat gewoonweg de klant voorop stelt, en hem of haar van een geweldig gebit wilt laten genieten. Ook voor mij was het weer eens tijd om naar de tandarts te gaan, en dit keer was mijn gebit toch niet zo al te best aan toe.

Verhuisd van Zutphen naar Zeist

Afgelopen zomer ben ik verhuisd naar Zeist. Dit vanwege mijn studie in Utrecht, en ik dus dichter bij Utrecht wou wonen. Daarnaast moest ik dan ook mijn tandarts veranderen, aangezien ik dus in een andere plaats woonachtig ben. Dus via een studiegenoot van mij kwam ik terecht bij tandarts Zeist. Bij mijn eerste controle bleek al dat er iets niet goed is gegaan, aangezien er oude gaatjes niet goed gevuld zijn. Dit moest dus allemaal opnieuw gebeuren en opnieuw gevuld worden.

Ben jij woonachtig in Zeist en zoek jij een tandarts?

Ben jij woonachtig in de regio Zeist en ben jij op zoek naar een goede mondhygiënist? Dan is mondhygiënist Zeist echt iets voor u! Zij hebben mij geholpen aan een goed gebit, dus waar wacht u nog op?

Comments are closed.