Een geslaagd etentje

Afgelopen maand hebben wij op de onderneming groots feest gevierd. Samen met alle oude en nieuwe collega’s hebben wij een enorme barbecue gehad in een enorme zaal die onze baas volledig had afgehuurd inclusief met een band. Het was een geweldig feest, maar de voorbereidingen kostte enorm veel tijd voor ons als organisatie. Te beginnen moesten we natuurlijk enorm veel plastic servies bestellen. Hiervoor had ik gelukkig een webshop gevonden dat wegwerpborden in grote aantallen verkocht.

Webshop in plastic servies

Na het goed zoeken op Google kwam ik terecht bij de leverancier van grote partijen plastic servies. Aangezien het natuurlijk onmogelijk, en vooral vele werk is om 500 mensen te voorzien van echt servies, hebben wij dus besloten om niet met echte borden, maar met plastic borden al het eten te verzorgen. Al met al is dit een zeer groot succes geworden, heeft iedereen heerlijk zijn of haar eten gegeten en bovendien hebben wij onszelf een grote moeite bespaard, aangezien wij dus niet al het servies hebben moeten afwassen.

Wilt u meer weten over de webshop in plastic servies? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie. Je kunt al het servies in grote aantallen kopen, dus ideaal voor iedereen dit het nodig heeft!

Comments are closed.