Een eigen website laten maken

Een eigen website

Als bedrijf, hoe groot of klein ook, is een website een must. Steeds meer mensen zoeken online naar producten en diensten. Inmiddels is het wel duidelijk dat een goede website klanten trekt. En mede dankzij zoekmachines zoals Google, maar ook dankzij social media, worden bedrijven met een website veel sneller gevonden dan bedrijven zonder. Mond-tot-mond reclame gebeurt in het digitale tijdperk vooral op internet en met een eigen website kunt u hier goed gebruik van maken.

Voor het geld hoeft u het niet meer te laten. Tegenwoordig kan een kant en klare website zo goedkoop zijn, dat u rustig een website kunt laten bouwen. En zeker als het gaat om een webwinkel of webshop loont het beslist een website te laten maken. Een webshop moet een duidelijke structuur hebben, uitleg over betaalwijzen en verzendmethoden, misschien zelfs een zoekfunctie, en in ieder geval moet een klant er veilig op kunnen inloggen en betalen.

Wegen de kosten van een professionele website dan echt op tegen het zelf maken van een site? Ja, en dat lichten we hieronder toe.

Webdesign of webdesigne?

Webdesigne is fout geschreven zegt u? Dan heeft u gelijk. En tegelijk ook niet. Bij het zoeken op internet worden veel typefouten gemaakt en door dit soort typefouten in te calculeren, kunt u ervoor zorgen dat u toch wordt gevonden. Dit is een heel eenvoudig praktijkvoorbeeld van wat er komt kijken bij een goede website.

Steeds meer mensen hebben wel eens wat gespeeld met html, of zelfs een eigen homepage gemaakt. Een ook steeds vaker wordt er gedacht: “Websitemaken? Doe ik zelf!” Maar ook bij een website is goedkoop vaak duurkoop.
Zoals hierboven uitgelegd, is een web site bouwen niet zo heel eenvoudig. Zelfs met (al dan niet gratis) site maker software, valt het echt niet mee om zelf een aantrekkelijke en vooral goed vindbare website te bouwen. Bij een goede website is het webdesign en de vindbaarheid net zo belangrijk als wat u aan te bieden heeft. Ten slotte is het design de eerste indruk die een potentiële klant van uw bedrijf krijgt en hoe hoger u in zoekmachines eindigt, hoe beter en sneller u gevonden wordt.
Voor het succes van een website is het dan ook belangrijk dat een site bouwen op zijn minst met enige kennis van zaken gebeurd. Laat u dan ook niet verleiden door de vele hobby website bouwers. Zeker als u gedeeltelijk of geheel afhankelijk bent van de inkomsten uit een website, is een professionele website van een goed opgeleide website maker onmisbaar.

Nu internet en eigen websites hoe langer hoe meer gemeengoed worden, zijn ook de kosten van het hosten, een domeinnaam en zelfs het laten maken van een kant en klare website, steeds goedkoper geworden. Bedrijven zien het belang in van een goed website ontwerp en nemen vaker een webdesign bureau in de arm voor een professionele website, tegen een schappelijke prijs.

Webdesign-Plus in Utrecht

Op het moment dat u besluit dat u een goedkope en tegelijkertijd professionele website wilt laten maken, komen wij in beeld. Als Webdesign-Plus verrichten we ons werk op gebied van webdesign in Utrecht, waar we voor u een eigen site kunnen maken naar uw wensen. Of u nu een ZZP website wilt of een MKB website, al dan niet met eigen webshop, u kunt bij ons als website bouwer terecht.
Onze webdesigners kunnen de sites maken op basis van de teksten en voorkeuren die u ons aangeeft. Denk hierbij aan logo’s, bedrijfsnaam, foto’s, een beschrijving van uw werkzaamheden, contactgegevens, openingstijden of een kennismaking met uw medewerkers. U bepaalt wat er op uw website komt en wij maken voor u een eigen site op maat. Nadat de website gereed is, krijgt u de gelegenheid het website ontwerp te bekijken en eventueel nog aanpassingen te laten doen.

Dit klinkt als “even eenvoudig een website maken” en (afgezien van het “even”) dat is het voor ons ook. Wij hebben de kennis in huis om van uw website een klantentrekker te maken. Een goedkope website die opvallend, aantrekkelijk, logisch en goed vindbaar is. Een succesvolle website waar men uw bedrijf en uw diensten in herkennen en waar bezoekers graag terugkomen.

Nu hebben we al een paar keer gezegd dat het laten maken van een website helemaal niet duur hoeft te zijn. Maar wat kost het dan?

Basis website prijzen

De prijzen om een website te bouwen en te onderhouden, zijn voor een groot deel door u te bepalen. In basis leveren wij al een kant en klare website, maar afhankelijk van uw doeleinden en wensen, kunt u deze naar behoefte optimaliseren met aanvullende mogelijkheden.

De kosten van een website gaan per maand en bedragen slechts € 34,95. Bij de website maken prijs zit de hosting, een e-mailadres, een domeinnaam, twee maal per jaar onderhoud en 24/7 support inbegrepen. Zoals u ziet kan een web design bureau heel goed een goedkope website bouwen.
Dit zijn de basis website laten maken kosten. Voor uitgebreidere websites is een vaste website prijs niet mogelijk. Hiervoor hebben we een aantal opties, die als extra naast de standaard website kosten worden berekend.

Aanvullende mogelijkheden

Het implementeren van social media, een gastenboek, een nieuwsbrief of een bedrijfsvideo in uw website, kost per onderdeel € 4,95 per maand. Het gebruik van deze extra’s vergroot het bezoekersaantal, wat zeker opweegt tegen de extra website bouw kosten.

Een webshop laten maken kan alleen met extra serverruimte en het aanleggen van een database. De meerprijs van een webshop is € 19,95 per maand.

Ons webdesign bureau zich er goed van bewust dat naast een goed website ontwerp, ook ijzersterke teksten èn een goed SEO (Search Engine Optimalisatie) ontwerp van groot belang is voor het succes van uw website.
Daarom bieden we de mogelijkheid om niet alleen een passend logo voor u te ontwerpen tegen een meerprijs van € 99,00 (eenmalig), maar ook om professionele teksten voor uw website te schrijven en uw site te optimaliseren voor search engines voor bijvoorbeeld Google.
Aangezien de kosten voor het schrijven van teksten en SEO afhankelijk zijn van de grootte van uw website, kunt u hiervoor een offerte website aanvragen.

Tot slot

Interesse gekregen? Bezoek onze website voor meer informatie en schrijf u in. Wij bouwen graag aan uw digitale succes!

Comments are closed.