Een eigen Jacuzzi voor in uw tuin

Een Jacuzzi kopen is iets waarbij veel verschillende aspecten komen kijken. De prijs, het aantal zit- en ligplaatsen en het aantal jets zijn belangrijke factoren die allemaal een rol spelen in het koopproces.

 

Omdat de huidige maatschappij te maken heeft met een hoge vorm van stress en spanning wordt het steeds belangrijk om een moment van rust en ontspanning te nemen. Een Jacuzzi, oftewel buitenspa, is hiervoor bij uitstek een perfect middel. Een spa heeft namelijk een ontspannende werking op het lichaam en op de geest. Door de combinatie van warmte, buitenlucht en masserende waterstralen worden spieren en gewrichten soepeler en bent u vrijer om te bewegen. Hier bovenop komt ook het voordeel van gewichtsloosheid in water waardoor u makkelijker voort kunt bewegen. Het drijfvermogen van het water vermindert namelijk ruim 90% van uw lichaamsgewicht dat ervoor zorgt dat ook de druk op uw spieren en gewrichten minder wordt.

Het warme water van de buitenspa zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en zorgt ervoor dat bloedvaten wijder worden. Afvalstoffen worden uit het lichaam gedreven en spieren herstellen sneller.

Wilt u naast het ontspannen in een Jacuzzi ook vrijuit kunnen bewegen, kunt u denken aan een zwemspa. Hierin heeft u de mogelijkheid om tegen de stroming in te zwemmen en hiernaast te ontspannen in uw Jacuzzi gedeelte.

Comments are closed.