Een e-smoker is een stuk gezonder

Veel mensen in Nederland hebben er al wel eens van gehoord, maar zijn toch nog niet helemaal bekend met het nieuwe fenomeen: e-smoker. Het is namelijk een nieuwe variant op het roken. Daar zijn namelijk al heel erg veel campagnes voor om het helemaal tegen te gaan. Dit komt omdat een sigaret gewoon slecht voor je is. Je kunt er namelijk heel erg ziek van worden en zit er in elke sigaret veel nicotine en teer. In een e-smoker zit daar veel minder van in. De e – smoker is ook wel bekend als de shisha pen. 

De voordelen van een e-smoker

Er zit alleen één groot verschil. Je hebt namelijk een e-smoker die je na zo’n 500 tot 600 trekjes kunt weggooien en je hebt een e-smoker die je telkens kunt opladen. Dat verschil is nogal. Je krijgt namelijk geen nicotine en teer meer binnen en is daardoor dus ideaal voor mensen die willen stoppen met roken. Ze kunnen hierdoor blijven roken, alleen dan een heel stuk gezonder. Uiteraard is de E-smoker ook voor mensen die het gewoon lekker vinden.

Wilt u wel eens een shisha pen bestellen en uitproberen? Wacht dan niet langer en bestel direct op de website een shisha pen naar keuze.

Comments are closed.