Een auto die er mee is gestopt in Rotterdam of Den Haag?

Wanneer dit bij jou het geval is heb je twee mogelijkheden om wat met die auto te gaan doen. Als de schade nog herstelbaar is kun je de auto laten repareren door een automonteur. Als de schade aan het voertuig niet de moeite waard is om te repareren dan kun je de auto bij een autosloop aanbieden. De auto wordt dan door middel van een sleepwagen opgehaald door het sloopbedrijf en je kan hier ook nog eens een vergoeding voor krijgen in Rotterdam of Den Haag.

Krijg ik wel een vrijwaringbewijs van de medewerker van de autosloop?

Als de auto bij jouw thuis of op elke andere locatie opgehaald in Rotterdam of Den Haag wordt door een medewerker van de autosloop dan krijg je van die medewerker een vrijwaringbewijs voor de auto zodat je de wegenbelasting en de verzekering voor dit voertuig stop kunt zetten. Door het vrijwaringbewijs te laten zien toon je aan dat de auto door een autosloperij is opgehaald en dat de auto vernietigd zal worden of dat deze verkocht is in Rotterdam of Den Haag.

Op welke manier kun je de auto nog meer kwijtraken in Rotterdam of Den Haag?

Naast de auto aan de sloop aanbieden kun je de auto ook bij andere particulieren aanbieden door de auto op het internet te plaatsen. Je denkt daarbij al snel aan sites als Marktplaats of een site in die richting. Je hebt daar meer kans op contact omdat jouw aanbood dan voor iedereen te zien is.  Je kunt ook proberen om jouw auto te verkopen via Facebook of andere social media zoals Twitter in Rotterdam of Den Haag.

Comments are closed.