Een all-in-one computer kopen?

Wilt u een all-in-one computer kopen? In dit artikel beschrijf ik kort waarop je dient te letten bij de aanschaf van dergelijke computer.

all-in-one computer

–          De schermgrootte

Wanneer je het idee hebt “ik wil een all-in-one desktop computer kopen”. Dan is het eerste en belangrijkste punt de schermgrootte. Terwijl de goedkopere aio computers met gemiddeld een 20 inch scherm komen, zijn deze beter geschikt voor kleine ruimtes. Maar het is toch aangeraden te gaan zoeken naar een all-in-one desktop met minimum 23 inch. Ze bestaan zelfs in formaten tot boven de 30 inch. Hoe groter het scherm, des te beter de touch ervaring werkt. In het algemeen zijn desktop computerschermen ook feller dan laptop computer schermen.

–          Welke componenten bevat de computer?

Een volgende niet onbelangrijk punt is ervoor te zorgen dat uw all-in-one computer voldoet aan uw noden. Net zoals laptops en gewone desktop computers bestaan er in all-in-one computers ook verschillende zwaartes van uitvoeringen. Zoek daarom naar de geschikte computer die voldoet aan uw noden. Daarbij zijn de snelheid van de processor, het RAM-geheugen en de grootte van de harde schijf de belangrijkste punten. Ook is het nuttig te kijken of er al dan niet een solid state drive in verwerkt is. Verder is het ook aangeraden te kijken of de all-in-one computer voldoende USB sloten bevat en of er al dan niet een DVD-RW drive in verwerkt is.

Dit was zeer summier samengevat waarop u best dient te letten wanneer u van plan bent een all-in-one desktop computer te kopen.

Comments are closed.