Echt vers dankzij de slowjuicer

Mensen die al een tijdje zijn gestopt met het koken uit pakjes en zakjes die kunnen het beamen. Het is allemaal gewoon echt veel lekkerder als je het helemaal zelf maakt. Hiervoor hoef je echt niet uren in de keuken te staan, er zijn genoeg hulpjes die lekker en gezond eten meteen een stuk eenvoudiger maken. Onmisbaar in de keuken is dan ook een goede slowjuicer.

Verse groentes en fruit zorgen voor verse sauzen!

Pasta is voor veel mensen een favoriet gerecht. Maar het is zonde om hiervoor altijd een kant en klare saus uit een pot te gebruiken. Door zelf verschillende ingrediënten in de slowjuicer te stoppen maak je zelf een verse en gezonde pastasaus.  Gebruik je als basis tomaat? Dan hoef je eigenlijk naderhand geen groentes meer toe te voegen, immers bestaat de saus al vol groentes.

Ook lekker om ijs te maken!

Af en toe moet het leven ook een feestje zijn. Een slowjuicer is dan ook ideaal om lekker milkshakes of zelfs ijs zelf te maken. Door vers fruit met melk en ijs bij elkaar te voegen heb je voor je het weet een gezonde en lekkere milkshake. Klinkt ideaal? Probeer het zelf en ga naar de website om ook een slowjuicer te kopen.

Comments are closed.