Dutch Heroes Zomercollectie 2016

Dutch Heroes collectie brengt ons in zomerse sferen!

Zoals we gewend zijn van Dutch Heroes zit ook de Zomercollectie 2016 weer boordevol hippe, kleurrijke en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. De collectie is weliswaar niet echt uitgebreid, maar zeker de moeite waard! Wat we veel terugzien in de collectie zijn de tropische prints, zowel voor jongens als voor de meiden. Deze prints passen perfect in de tropical trend voor deze zomer. Dus wat ons betreft; laat die zomer maar komen, met de kinderkleding van Dutch Heroes zijn we er klaar voor!

Dutch Heroes Zomercollectie 2016

Dutch Heroes voor het eerst zonder De Kunstboer

Deze zomercollectie is de eerste collectie van Dutch Heroes waar De Kunstboer geen bijdrage aan geleverd heeft. Jim de Boer heeft ervoor gekozen om zich te richten op zijn eigen kinderkleding collectie die hij helemaal in eigen beheer heeft ontworpen en laten produceren. De Kunstboer was natuurlijk al bekend (zeg maar gerust beroemd:)) door de geweldige tassencollecties die hij al jarenlang ontwerpt en door zijn ontwerpen voor de kinderkleding collecties van eerst Design Heroes en daarna Dutch Heroes. Maar vanaf nu ontwerpt hij dus geen kinderkleding meer voor Dutch Heroes, alleen voor zijn eigen De Kunstboer label.

Wij vinden dit eigenlijk best jammer, aangezien de hilarische prints van De Kunstboer altijd een groot succes waren in de collecties van Dutch Heroes. Maar gelukkig gaat Jim door met ontwerpen en kun je ook de kinderkleding collectie van zijn eigen label gewoon online shoppen bij Coole Kinderkleertjes. En de zomercollectie van Dutch Heroes is ook zonder de ontwerpen van Jim, zeker de moeite waard!

Hier een kleine impressie van de zomercollectie 2016 van De Kunstboer.

 

De Kunstboer Zomercollectie 2016

 

Dutch Heroes voor de jongens

De jongenscollectie van Dutch Heroes is niet echt uitgebreid, maar elk item is zeker de moeite waard! Voor de shirts zien we een opvallende tropische print met grote bladeren, geweldige grafische prints met een retro touch en gewoon grappige prints.

De collectie wordt compleet gemaakt door een heerlijk sweatvest met tropische print en een comfy sweatshorts.

Dutch Heroes jongenskleding Zomer 2016

 

De meidencollectie van Dutch Heroes

Voor de meisjes bestaat de collectie uit shirtjes, rokjes, jurkjes, een legging, een korte broek en een stoer vest. De collectie bevat heel veel items in pink en tropische invloeden in combinatie met groen. De hoofdrol in deze collectie wordt duidelijk opgeëist door vogeltjes. We zien lieve parkieten, tropische tucans en zelfs een echte music bird:)

Dutch Heroes Meisjeskleding Zomer 2016

Ook zitten er 2 prachtige, effe gekleurde jurkjes met een all-over stippenprint in de collectie. De jurkjes ogen erg rustig voor Dutch Heroes. Maar wij vinden ze prachtig, door de mooie kleuren en door hun eenvoud!

Dutch Heroes Stippenjurkjes Zomer 2016

 

Dutch Heroes Zomercollectie 2016 online

Wij worden super vrolijk van de kleurrijke Dutch Heroes collectie! Jij vast ook. Dus laat die zomer maar komen, wij zijn helemaal klaar voor wat tropische invloeden.

De complete Zomercollectie van Dutch Heroes zal gedurende maart, april, mei en een gedeelte van juni online verkrijgbaar zijn bij Coole Kinderkleertjes. Na deze periode zal nog slechts een klein gedeelte te verkrijgen zijn.

Comments are closed.