Deurmat

Een deurmat bij de deur staat niet alleen heel mooi, maar het heeft ook praktische doelen, zo houd het vuil tegen en vocht vast.

 

Vuil en vocht

 

Vuil en vocht zorgen voor heel veel viezigheid als ze eenmaal het huis binnenkomen. Deze viezigheid word dan ook meestal naar binnengelopen, omdat mensen gewend zijn, om met hun schoenen naar binnen te lopen. Een deurmat is dan ook een hele goede oplossing, want het houd vuil en vocht tegen. De schoenen kunnen dan ook eraan afgeveegd worden, voordat men naar binnen loopt. De deurmat staat ook nog eens heel mooi en met de welkom boodschap erop, voelen gasten zich ook meer thuis.

 

Ook voor bedrijven

 

Voor bedrijven is een deurmat ook een hele goede oplossing, want daar lopen de hele dag door, mensen met hun schoenen naar binnen. Zo word het vloer al snel vies en moet er elke dag schoongemaakt worden. Het schoonmaken brengt natuurlijk kosten met zich mee. Door het plaatsen van deurmatten bij de ingangen kunnen de schoonmaakkosten vermeden worden, omdat de deurmat het vloer schoner houd. Bedrijven kunnen ook nog eens eigen logo en bedrijfsnaam op de deurmat plaatsen. Zo maken ze met de deurmat, gewoon gratis reclame voor hun bedrijf.

Comments are closed.