Depressie test

Een depressie test is een uiterst geschikte manier om er achter te komen of je misschien last hebt van een depressie. En het mooie is, dat het maken van een depressie test via het internet slechts enkele minuten van je tijd in beslag neemt. De uitslag van de test kan indiceren of het verstandig is om (professionele) hulp te zoeken bij het tegengaan van je depressie.

Wanneer moet je de depressie test doen?
Een aantal symptomen van een depressie zijn lusteloosheid, vermoeidheid en simpelweg nergens meer zin in hebben. Ook kan het raadzaam zijn om een depressie test te doen wanneer je geen plezier meer beleeft aan activiteiten die je eerst erg leuk vond. Dit kan bijvoorbeeld een hobby zijn, maar ook simpelweg het spelen van een potje Monopoly.

Het maken van een depressie test is via het internet een eenvoudige opgave. Door het invullen van een aantal vragen kan de test voor u uitzoeken of u wellicht last heeft van een depressie. Natuurlijk kan een depressie tegenwoordig goed behandeld worden, ook via het internet. Dit klinkt misschien raar, maar online psychologie is de laatste jaren erg aan populariteit aan het winnen. Dus wie weet is het ook iets voor jou.

Comments are closed.