De Yamaha Tyros 5 bij Joh.de Heer Muziekinstrumenten

Joh. de Heer Muziekinstrumenten is een van de grootste Yamaha keyboard- en digitale pianodealers van de Benelux. In een uniek Shop-in-Shop concept biedt de showroom van Joh.de Heer Muziekinstrumenten, met een oppervlak van meer dan 1500m2, ruimte aan de allergrootse merken op keyboard- orgel- en pianogebied.

Een uniek Shop-in-Shop concept

Joh. de Heer muziekinstrumenten werkt volgens een Shop-inShop concept waarbij diverse grote merken op een eigen unieke manier worden gepresenteerd. De Yamaha Shop-in-Shop bestaat uit meer dan 200m2 digitale piano’s, keyboards en portable piano’s. Alle nieuwste instrumenten staan demonstratieklaar opgesteld en kunt u naar hartelust bekijken, beluisteren en bespelen. Een produktspecialist staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Het Yamaha Tyros 5 Keyboard

Als een van de eerste muziekhandels in de Benelux is ook het allernieuwste Yamaha Tyros 5 keyboard te bezichtigen. Dit keyboard biedt de mooiste klanken en ritmes die op dit moment in een professioneel keyboard te koop zijn. Bezoek onze winkel aan de Leeghwaterstraat 46/47 in Sliedrecht en laat u uitgebreid voorlichten over het Yamaha Tyros 5 keyboard!

Piano onderhoud en Reparatie

Joh.de Heer heeft een eigen piano-atelier waar reparaties, restauraties en andere werkzaamheden aan piano’s en vleugels worden uitgevoerd door een gecertificeerde piano technicus. U kunt tevens een Silent Systeem in uw eigen piano laten inbouwen zodat u tot laat in de avond kunt pianospelen zonder de rest van familie of omwonende buren tot last te zijn!

Comments are closed.