de website voor en over Polen www.Linktopoland.com

Sinds januari 2013 is een nieuwe website www.linktopoland.com voor Polen en over Polen opgestart. De doelgroep is: Polen in de hele wereld.

17 januari heeft plaatsgevonden de lancering van de nieuwe website – Link naar Polen – die gericht is op Polen, Poolse diaspora, en buitenlanders geïnteresseerd zijn in Polen. De eerste versie van de website is precies twee maanden geleden gemaakt. Mariusz Soltanifar, de website oprichter en zakelijke afdeling coördinator, vertelt hoe het idee van het portaal is ontstaan: “De toenemende omvang en reikwijdte van de migratie tussen Polen en de Poolse diaspora is opgeroepen tot een gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, het heden van de eigen prestatie of gewoon socialiseren. Voor dat een interactieve portal nodig was. Over de hele wereld zijn er verschillende organisaties die Polen bij elkaar brengen, zoals vakbonden, verenigingen opvoedkundige, wetenschappelijke of culturele verenigingen. Helaas, de enige manier waarop je kunt leren meer over hen, en hun structuur, is om te bladeren door bepaalde zoekresultaten, die is enorm tijdrovend. Link naar Polen probeert de relevante informatie te verzamelen op een plaats en tot een aanzienlijk pakket van kennis over Polen en haar burgers accumuleren.

Link naar Polen biedt gediversifieerde nieuwsberichten, samen met een grote hoeveelheid informatie over Polen en Poolse immigranten. De webpagina is verdeeld in verschillende onderafdelingen: Ondernemen, Wetenschap, Cultuur, Kinderen, jongeren, studenten, migratie, toerisme, Projecten, en Lifestyle. Er is ook een kalender van de Poolse culturele evenementen uit de hele wereld.

Meer informatie kunt u lezen op de website: www.pnkv.nl

Comments are closed.