De voordelen van fotomarketing

Een ludieke en voordelige manier van marketing is fotomarketing. Op een evenement een foto van uw klanten of bezoekers maken en deze foto direct meegeven in een stickerframe waar natuurlijk de boodschap van uw bedrijf op is gedrukt. Wilt u meer weten over deze manier van marketing? Lees hieronder of op de volgende website meer over fotomarketing.

Wat precies de voordelen van fotomarketing zijn? Heel simpel. Allereerst: u hoeft geen professionele fotograaf in te huren om een hele dag foto’s op uw evenement te maken. U kunt dit gewoon samen met uw eigen medewerkers doen. Voordeel daarvan is dat zij het bedrijf ook het beste kennen en eventuele vragen dus ook direct kunnen beantwoorden.

Daarnaast zijn de foto’s zijn direct klaar en daardoor heeft uw bezoeker à la minute een leuke herinnering om mee naar huis te nemen. Dat is wat anders dan wanneer ze door een fotograaf op de foto worden gezet en maar moeten afwachten of de foto ooit ergens te zien is. Of erger nog: dat de foto openbaar op Facebook wordt gepubliceerd. Een leuke foto die ze mee naar huis mogen nemen, zullen ze ook niet snel weggooien en daardoor komen ze regelmatig weer met uw boodschap in aanraking. Ze worden daartoe extra gestimuleerd wanneer er ook voor de klant nog een quid pro quo is om de foto te bewaren, bijvoorbeeld wanneer ze er korting mee krijgen of er iets mee kunnen winnen.

Fotomarketing is een gepersonaliseerde manier van marketing die helemaal niet veel geld kost en waarvan u de spullen, zoals de camera, gewoon mag houden om een volgende keer weer te gebruiken. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan! Maar het komt erop neer, op wat voor evenement, feest of beurs dan ook waar u uw bedrijf wilt promoten, of het nu in de stad is, tijdens Koninginnedag of een jubileum van uw bedrijf, met fotomarketing hebt u een ludieke en aansprekende manier om in contact te komen met uw doelgroep!

Comments are closed.