De opkomende trends in terrasmeubelen

Ieder jaar is het weer een komen en gaan van verschillende trends op het gebied van tuinmeubelen voor op je terras. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe opkomende trends die we veel terug zullen zien komen in de tuinmeubel zaken en uiteindelijk bij de mensen thuis in de achtertuin.

Binnen wordt buiten

Iets wat steeds populairder begint te worden op tuin gebied, zijn de buitenkamers. Mensen trekken steeds vaker de woonkamer door naar buiten. Er is weinig onderscheid meer tussen binnen en buiten en hiermee wordt binnen dus buiten in de zomer.

Steeds meer mensen maken een overdekt gedeelte in de tuin waar ze hun buitenkamer creëren. Deze buitenkamers bevatten in de meeste gevallen een heerlijke loungeset tuin. Deze loungesets zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Je kunt ook zelf een set naar je eigen wensen samenstellen. Deze loungeset geven mensen het zelfde gevoel van de bank in de woonkamer, maar dan buiten. In sommige gevallen wordt een buitenkamer wel heel erg serieus genomen, en wordt er zelfs een televisie geplaatst. Naast loungesets, worden er ook steeds meer buitenkeukens geplaatst. Een losse barbecue wordt hier dan vervangen door een vaste keuken die compleet uitgerust is met kookruimte en opbergkastjes en koelkast. Door deze buitenkamer te creëren blijven mensen in de zomer langer buiten en kan er volop genoten worden van het weer..

Hoe groter hoe beter

Wanneer je beschikt over een grote tuin, dan zal deze trend je zeker wel bevallen. De trend op dit moment qua tuinmeubelen is toch wel: hoe groter hoe beter. De kleine eettafels met 4 stoelen worden vervangen door grote tafels waar met gemak 10 mensen aan kunnen zitten. Op deze manier kun je in de zomermaanden met het hele gezin, familie of vrienden lekker genieten van een gezamenlijke barbecue.

Comments are closed.