De nieuwste auto ‘accessoires’

De techniek is nog nooit zo snel gegroeid als de afgelopen jaren. Het is heel bijzonder om te zien waar we vandaan komen en waar we nu al gekomen zijn. Neem nu vervoersmiddelen. Dit begon bij het paard, daarna werd het wiel uitgevonden, er ontstond paard en wagen. Daarna werd de auto uitgevonden, een voertuig die ‘zelf’ reed. Deze auto is de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Op allerlei verschillende aspecten is dit voertuig enorm geïnnoveerd. De motor rijdt steeds sneller en zuiniger. De vormgeving wordt steeds mooier. Ook krijgt de auto steeds meer ‘accessoires’ die de rijervaring steeds makkelijker en fijner maken. Zo kunt u een automatisch dak op uw auto laten zetten, spiegels die automatisch inklappen en kunnen sommige auto’s zelf inparkeren. Veel van deze ‘accessoires’ zijn gewoon weg mooi en andere maken het rijden veiliger.

Bij het tweede kunt u denken aan een achteruitrij camera. De eerste auto’s waarbij er ‘iets’ was voor het achteruitrijden was dit een piep. De auto ging piepen wanneer je te dichtbij een object kwam. Daarna kwam er een soort scherm in de auto waarop een getekende auto met daar omheen kleuren vakken hoe dichtbij je bij een object kwam. Tegenwoordig zit er in auto’s een achteruitrij camera. Met deze camera kun je precies zien wat er achter de auto aan de hand is. Je kunt dus in de dode hoeken van de auto kijken, dit verbetert de veiligheid met rijden.

Wanneer u een nieuwe auto koopt kunt u een camera als optie kiezen. Wanneer u al een auto in bezit heeft, moet u er een camera in laten bouwen. Een bedrijf die gespecialiseerd is achteruitrij camera’s is vanzwitserland.nl. Dit bedrijf maakt achteruitrij camera’s op maat. Ze kunnen dus makkelijk specifiek voor uw voertuig een achteruitrij camera ontwerpen. Rij veiliger met een achteruitrij camera.

Comments are closed.