De nieuwste aassoorten en hengelsport kleding ligt nu in de hengelsportwinkels

De Fox Impact Spod is nu verkrijgbaar bij de hengelsportwinkels van Eurotackle, daarnaast is de nieuwe collectie hengelsportkleding uit. Met een innovatief systeem is het mogelijk om aas in een keer te verspreiden om zo vissen te lokken. De Fox Impact Spod is een nieuwe versie van de veelgebruikte Spomb. Daarnaast heeft de nieuwe hengelsportkleding voldoende zakken zodat u het aas eenvoudig en droog mee kunt nemen.

De laatste trend op het gebied van aas: nu in hengelsportwinkels
Het kan lastig zijn om vissen op de gewenste plek te krijgen met een simpel aas. Het was al mogelijk om visvoer via een inventief systeem naar de visplek te brengen. De Spomb maakte dit mogelijk en is dan ook zeer populair geworden. In de hengelsportwinkels wordt de Spomb veel verkocht. Nu is er een nieuwe versie genaamd Fox Impact Spod. Deze maakt het mogelijk om met de hand te vullen en het aas op een eenvoudige manier in het water te brengen. Het aas ladend vermogen is vergroot en eenvoudiger gemaakt door een nieuw systeem. Ook is de Spod makkelijk mee te nemen in hengelsport kleding door de vorm. Het is roestvrij gemaakt en heeft een hoog drijfvermogen.

Nieuwe hengelsport kleding
Ook hengelsport kleding is aan trends onderhevig. Dit uit zich voornamelijk in functionaliteit. In de hengelsportwinkels kunt u nu terecht voor vernieuwde artikelen. De innovaties uiten zich vooral op het gebied van waterdichtheid. Samen met de Fox Impact Spod blijft men tijdens het vissen droog met de laatste trends op het gebied van hengelsport kleding. Bekijk deze producten bij een van de hengelsportwinkels van Eurotackle bij u in de buurt.

Comments are closed.