De innovatie 3d-printer verovert sieradenindustrie

De 3d-printer begint op steeds meer terreinen ingeburgerd te raken, aangezien steeds meer industrieën de voordelen en unieke eigenschappen van een 3-d printer inzien. Zo is het tegenwoordig mogelijk om sieraden te laten maken aan de hand van een 3d-printer. Dat werkt als volgt. Met een 3d-printer kunnen plaatjes of eigengemaakte ontwerpen omgezet worden in tastbare sieraden, zoals hangers of bedels. Deze worden ‘afgedrukt’ zoals met een echte printer, met als enige verschil dat u na afloop iets tastbaars in uw hand heeft in 3d.

Voor wie is dit interessant?
Wie niet bang is voor verandering en wie graag een uniek sieraad wil hebben, kan voortaan aan de slag met een 3d-printer. Dat kan natuurlijk omdat men gewoon een mooie versiering wil hebben. Echter, met een 3d-printer kunnen bijvoorbeeld ook rouwsieraden worden ontworpen om iemand op een tastbare manier te kunnen herdenken. Dat maakt dat de vraag naar deze sieraden toeneemt. Waar voorheen ashangers werden gemaakt volgens een standaard ontwerp, kan iemand nu zelf bepalen hoe de hanger eruit moet komen te zien. Een as sieraad wordt daarmee unieker dan ooit.

Op deze ‘Memorie’-website vindt u slechts een greep van wat maken. Daarnaast kunnen wij aan al uw (as)sieraadwensen voldoen. Benieuwd geworden? Bel of mail ons gerust en vraag naar de mogelijkheden: (0182) 78 63 38 of bestellen@live.nl

Comments are closed.