Dakdekker in Almelo en omgeving

De Leitner AG, ontmoette dakdekker Almelo het hoofdkantoor in Zuid-Tirol in Vipiteno bouwt de eerste kabelbaan in Duitse hoofdstad voor 50 jaar – op het terrein van de internationale tentoonstelling van de tuin (IGA). Dood is 3000 bezoekers zullen ervaren het in het dagprijs 2017 per uur nl de richting van een vogelvlucht bekijken. De 1.5 km lange panoramische rit bijna de Metro station obstakelvrije attracties van het 82-acre tentoonstellingsterrein.
Bijzonderheid: Lala is niet wegen de contractant nl de installateur van de kabelbaan, maar ook exploitanten. Dit systeem heeft de maker van de kabelbaan al 2000 Expo in Hannover van de Expo in Zaragoza, als Martin Leitner, CEO van Leitner AG, zegt toegepast.
Na drie dagprijs, žal u zitten zaad ontmoette de IGA verantwoordelijk nl bepaalt wat hij gebeurt. Denkbaar dat de kabelbaan werking blijft voor verdere daar tentoonstelling gehouden “Wereld van tuinen”. Mogelijk, maar ook de Leitner trekt de sloep-NAT bouwt nl de kabelbaan die ouderlingen, als de economische resultaten zullen dit afdwingen.
Als blijft actief na 2017, hierin een overeengekomen strategie vergadering, waar mogelijk de IGA als een exploitant van een collega kan invoeren, zoals Leitner na tien dagprijs Sari.In het algemeen, stedelijke kabelbaan systemen voor de Zuid-Tiroolse momenteel fabrikant worden groei stuurprogramma’s. In Ankara opent Leitner van deze dagen een kabelbaan, die zouden kunnen in follow-up van bestellingen, resulteren als men de aanwezige verzoeken op de schaal neemt. Leitner is onlangs gebouwd in Colombia en Brazilië.

Comments are closed.