Cursussen bij Aram Academy

Het managen van een project of team is niet voor iedereen een leuk deel van het takenpakket, maar kan wel voorkomen in je dagelijkse werkzaamheden. Wel is het mogelijk om je vaardigheden te verbeteren. Dit kan onder meer door het volgen van een projectmanagement training. Aram Academy biedt je die mogelijkheid en helpt je om je kennis op dit gebied uit te breiden. Hierbij maken zij gebruik van de meest geavanceerde software, waarvan Oracle Primavera software het meest in het oog springend is. 

Diverse facetten van projectmanagement

Bij Aram Academy kun je terecht voor de diverse facetten die komen kijken bij het managen van projecten. Onze docenten leren onze deelnemers om zowel zowel met relevantere software als met praktische voorbeelden werken, al dan niet door onze cursisten zelf ingebracht. De cursussen zijn opgebouwd aan de hand van verschillende presentaties, maar je gaat ook zelf aan de slag bij diverse workshops en praktijkcases. Hierdoor leer je als deelnemer op diverse manieren om om te gaan met de lessen die je krijgt.

Voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die Aram Academy je te bieden heeft, bijvoorbeeld over de hierboven beschreven projectmanagement training? Bekijk vandaag nog de website van Aram Academy voor meer informatie. Hier kun je ook alle contactgegevens vinden om al je vragen en opmerkingen te kunnen stellen.

Comments are closed.